Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτό που ψάχνει ο Παναθηναϊκός για την «επόμενη μέρα»!

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τα σενάρια που δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γράφτηκε ότι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά η περίπτωσή του δεν θα απασχολήσει αφού δεν είναι στην τελική λίστα των υποψηφίων τους οποίους κοιτάζουν οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο 53χρονος τεχνικός έχει αφήσει σπουδαία παρακαταθήκη με τους Ερυθρολεύκους αφού σε κάτι παραπάνω από 4 χρόνια στην Ελλάδα κατέκτησε τέσσερα Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Ίσως το έργο και η οπτική του να ταιριάζει στα υπάρχοντα «θέλω» του Τριφυλλιού αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας, αφού και ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Γκαράφα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News