Παναθηναϊκός: Ο Γεντβάι έμεινε με λιγότερα χρήματα

Παναθηναϊκός: Επίσημα ανανέωση Γεντβάι - Η  διάρκεια του νέου συμβολαίου

Ο Τιν Γεντβάι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την Τρίτη ότι αγόρασε τον Κροάτη για την επόμενη τριετία.

Ο ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιν Γεντβάι από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (έως το 2027).

Τα διαδικαστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν γρήγορα, με τον Τιν Γεντβάι να υπογράφει ακολούθως το νέο τριετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός με προβλεπόμενες αποδοχές που φτάνουν στο 1.000.000€ σε ετήσια βάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του Κροάτη στόπερ αποκάλυψε ότι ο Γεντβάι θα πάρει λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με τις αποδοχές του στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Αναλυτικά:

«Στον Τιν αρέσουν τα πάντα που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό. Για να μείνει εκεί, δέχτηκε μικρή μείωση στις αποδοχές του, σε σύγκριση με όσα έπαιρνε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά είναι χαρούμενος με όλα. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην ομάδα, μόλις κέρδισε το Κύ πελλο Ελλάδας. Αλλά το βασικό είναι ότι ο Τιν παίζει βασικός».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News