«Τελείωσε» τον Μάντζιο ο Παναθηναϊκός!

Τερίμ: «Δεν είναι εύκολο...» - Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό

Ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο τελικό κυπέλλου το περασμένο Σάββατο και το όνειρο ενός τίτλου μετά από 54 χρόνια δεν έγινε πραγματικότητα.

Λόγω αυτού ο ισχυρός άνδρας ζήτησε έκτακτη συνάντηση την Πέμπτη 30/05 με τον προπονητή της ομάδας , Άκη Μάντζιο για να συζητήσουν για την επόμενη σεζόν.

Όπως φαίνεται ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” δεν είναι ευχαριστημένος και σύμφωνα με τον Κυριάκο Θωμαΐδη , ο Θοδωρής Καρυπίδης αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος συγκεκριμένα ανέφερε στην ραδιοφωνική εκπομπή “Στη σέντρα” του Metropolis 95.5 ότι οι δύο πλευρές δεν συμφωνούν σε πολλά θέματα , ενώ ο ίδιος ο Καρυπίδης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το ότι δεν επιτεύχθηκε κανένας στόχος του συλλόγου.

Τέλος πρόσθεσε πως αν οι δύο πλευρές προχωρήσουν σε “διαζύγιο” ,ο Άκης Μάντζιος φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με ομάδα από Κύπρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News