Παναθηναϊκός: 2 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης για Ντραγκόφσκι

Ντι Μάρτζιο: Ξεκαθάρισε τα πράγματα για την «ανταλλαγή» Ντραγκόφσκι - Λοντίγκιν

Σύμφωνα με τη Sportday, το Τριφύλλι δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα των 3.5 εκατομμυρίων για την αγορά του Πολωνού πορτιέρο και οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται εκ νέου για να βρουν τη χρυσή τομή.

Οι Ιταλοί έχουν λάβει την πρόταση των «Πρασίνων», η οποία περιέχει 2 εκατ. ευρώ, κάποια έξτρα μπόνους και ενδεχόμενο ποσοστό μεταπώλησης το οποίο ακόμα συζητείται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απάντησή τους.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έχει δηλώσει πως επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, μία στάση που συμβάλλει στην θετική ολοκλήρωση της υπόθεσης, αφού ασκεί επιπλέον πίεση στην Σπέτσια.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κλείνουν ένα – ένα τα «ανοιχτά μέτωπα» στον ποδοσφαιρικό, με επόμενο να είναι του προπονητή και των παικτών που βρίσκονται στον… αέρα, καθώς η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News