Παναθηναϊκός: 2 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης για Ντραγκόφσκι
Σύμφωνα με τη Sportday, το Τριφύλλι δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα των 3.5 εκατομμυρίων για την αγορά του Πολωνού πορτιέρο και οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται εκ νέου για να βρουν τη χρυσή τομή.
Οι Ιταλοί έχουν λάβει την πρόταση των «Πρασίνων», η οποία περιέχει 2 εκατ. ευρώ, κάποια έξτρα μπόνους και ενδεχόμενο ποσοστό μεταπώλησης το οποίο ακόμα συζητείται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απάντησή τους.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έχει δηλώσει πως επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, μία στάση που συμβάλλει στην θετική ολοκλήρωση της υπόθεσης, αφού ασκεί επιπλέον πίεση στην Σπέτσια.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου κλείνουν ένα – ένα τα «ανοιχτά μέτωπα» στον ποδοσφαιρικό, με επόμενο να είναι του προπονητή και των παικτών που βρίσκονται στον… αέρα, καθώς η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός για γκαρντ από το πάνω ράφι»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινά η προετοιμασία - Τα ήδη γνωστά φιλικά
- Παναθηναϊκός: Πιθανά ονόματα από το NBA για τη θέση του πόιντ γκαρντ
- Στο... κάδρο για Ντεόσα ο Παναθηναϊκός αν «ναυαγήσει» η υπόθεση της Βάσκο
- Γάτας: «Η ιδιαίτερη απόφαση του Νίστρουπ πριν το Πάκσι-Παναθηναϊκός»