Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές στο ρόστερ

Παναθηναϊκός: Η απονομή του Κυπέλλου στο Τριφύλλι (pics/vids)

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έχει βάλει μπροστά τις μηχανές για να κλείσει… «μέτωπα» ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πράσινο στρατόπεδο έχουν στοχεύσει το θέμα του επόμενου προπονητή, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν σαρώσει την ποδοσφαιρική πιάτσα και να έχουν κατασταλάξει στους οριστικούς υποψήφιους.

Το πρόσωπο που θα επιλεχθεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η υπόθεση θα κλείσει στις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, έχουν αρχίσει ήδη οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό με ορισμένους παίκτες να έχουν ολοκληρώσει το συμβόλαιό τους με την ομάδα και να ετοιμάζουν βαλίτσες για νέες… περιπέτειες.

Συμπερασματικά, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο που δεν θα έχει σαρωτικές αλλαγές, αλλά στοχευμένες κινήσεις ουσίας σε συνεννόηση, φυσικά, με τον νέο τεχνικό του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News