Παναθηναϊκός: «Μαγνήτης» για σοβαρά ονόματα το Europa League

europa-league-panathinaikos-fc

Το Τριφύλλι στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τον Β’ προκριματικό γυρό της δεύτερης κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα παλέψει για την είσοδό του στους ομίλους.

Η σεζόν 2023-24 έληξε στον Παναθηναϊκό, με τίτλο και ευρωπαϊκή συμμετοχή στα προκριματικά του UEFA Europa League της επόμενης χρονιάς, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για το «αύριο» του πράσινου project.

Όπως είναι λογικό, η συμμετοχή στην σπουδαία διοργάνωση της UEFA θα μαγνητίσει εκ νέου όλα τα βλέμματα για τους ποδοσφαιριστές των «Πρασίνων» που έχουν δυνατότητες για να πάρουν μία μεταγραφή εκατομμυρίων στο εξωτερικό.

Παράλληλα, το «πράσινο» κλαμπ θα αποκομίσει έξτρα έσοδα από την Ευρωπαϊκή παρουσία του ενώ θα είναι ένα ακόμα δυνατό χαρτί στην προσπάθεια για την υπογραφή ενός ελίτ προπονητή με πλούσιο βιογραφικό και ισχυρή προσωπικότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News