Παναθηναϊκός: Ο Κόντης δεν έπαθε…Τερίμ

Παναθηναϊκός: Φοβήθηκε τη... ζημιά ο Κόντης στη Λεωφόρο!

Ρουά – ματ από τον Έλληνα τεχνικό που αψήφησε τις… «κακές γλώσσες» και μέσα σε λίγες μόνο μέρες έφερε τον τίτλο και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο στον πολυπαθή ποδοσφαιρικό.

Σε έναν κακό ποιοτικά, τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός του Χρήστου Κόντη βρήκε τις λύσεις για να ανατρέψει τα δεδομένα που φέρνει μία κόκκινη κάρτα, με το γκολ του Βαγιαννίδη στο τελευταίο λεπτό να είναι το… κερασάκι στην τούρτα.

Ο Φατίχ Τερίμ αποδοκιμαζόταν για τις αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα και χαλούσαν τη χημεία του σχήματος του Τριφυλλιού. Ο 49χρονος τεχνικός έπραξε το αντίθετο μη πραγματοποιώντας σαρωτικές αλλαγές γιατί δεν ήθελε να διαταράξει περαιτέρω τις συνεργασίες μεταξύ των παικτών.

Οι «Πράσινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά, έπαιξαν με πάθος δικαιώνοντας τον Έλληνα τεχνικό που η μόνη του παρέμβαση στο ματς ήταν η αλλαγή του Βαγιαννίδη με τον Μαντσίνι, που όπως αποδείχτηκε αργότερα, ήταν… χρυσή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News