Παναθηναϊκός: Εβδομάδα προπονητή, άμεσα εξελίξεις

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα προπονητή, άμεσα εξελίξεις

Το Τριφύλλι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον Άρη με γκολ του Βαγιαννίδη στο 97′ και πλέον ξεκινά τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα.

Ο τίτλος είναι… τίτλος και εξαγοράζει χρόνο και ηρεμία, δύο παράγοντες που θα παίξουν τον ρόλο τους στο πράσινο project της επόμενης χρονιάς, που ετοιμάζεται πυρετωδώς εδώ και ημέρες στον ποδοσφαιρικό.

Αυτή η εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη στον Παναθηναϊκό, αφού μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, δηλαδή οι ιθύνοντες του κλαμπ θα έχουν κατασταλάξει σε αυτούς που φιγουράρουν για να «καπαρώσουν» την τεχνική ηγεσία.

Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι πολλά, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί από την «πράσινη» ΠΑΕ που συνεχίζει να σαρώνει την ποδοσφαιρική πιάτσα για να αποσπάσει την υπογραφή ενός ελίτ προπονητή με πλούσιο βιογραφικό και ισχυρή προσωπικότητα για να κυριαρχήσει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News