Παναθηναϊκός: Η δικαίωση των Ελλήνων το Κύπελλο Ελλάδας!

Βαγιαννίδης: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Αρης

Το χαρήκαμε λίγο παραπάνω το γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στον τελικό.

Παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός πήγαινε καλά όταν στηριζόταν σε καλό γηγενή κορμό. Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης προφανώς δεν πρόκειται να ξαναδείς 11άδες με 8-9 ντόπιους, αλλά επί Στραματσόνι φτάσαμε στ άλλο άκρο, να κατεβαίνεις στη σέντρα δίχως ένα γηγενή βασικό.

Ο Φατίχ Τερίμ πριν φύγει είχε ζητήσει ελληνοποίηση, θα δούμε τι θα συμβεί με τον αντι-Κόντη.

Παραδοσιακά η ομάδα στηριζόταν σε μεγάλο βαθμό σε ένα από τα καλύτερα τμήματα εκπαίδευσης και παραγωγής παικτών, με εξαιρετική γνώση της εγχώριας αγοράς.

Κομμάτι το οποίο κεφαλαιοποιούσε δουλεύοντας ως εργοστάσιο εμφάνισης νεαρών αθλητών αναγκάζοντας ουσιαστικά τα άλλα κλαμπ να πληρώνουν αδρά τις υπηρεσίες ξένων, την ώρα που η ίδια πρόσφερε μορφή μαθημάτων στους υπόλοιπους για το πως μπορείς να μεγαλώσεις και να εκπαιδεύσεις μικρούς στον πρωταθλητισμό.

Οργανισμός ο οποίος δούλεψε και έδωσε βάσεις σε παίκτες όπως οι Μπασινάς, Νίνης, Καραγκούνης, Γκούμας.

Λόγω αυτής της υπεροχής της στο κομμάτι γνώσης η ομάδα στήριξε για χρόνια το αγωνιστικό της οικοδόμημα φέρνοντας αποτελέσματα εκπληκτικά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News