Χελάκης: «Αυτοκτονία του Άρη στον Βόλο»

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη SPORTDAY:

«Αυτοκτονία του Άρη στον Βόλο. Οι δύο αποβολές τον τραυμάτισαν θανάσιμα και πρόσφερα το κύπελλο στον Παναθηναϊκό, που καθυστέρησε να κάνει δεκτή την προσφορά. Τέτοιο παιχνίδι να πάει και να μην έρθει. Στραβοκλοτσιές, τσάμπα μάγκες και θολωμένα μυαλά απ’ το άγχος. Ο Ζουλ καταδίκασε την ομάδα του. Ενώ είχε κερδίσει το φάουλ, πήγε να χτυπήσει τον Μπακασέτα. Βλακία κι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Ο Άρης δεν ήταν χειρότερος από τον Παναθηναϊκό και αυτός είναι ο λόγος που αυτή η απώλεια του τροπαίου δύσκολα θα χωνευτεί από τους οπαδούς του. Στο χωράφι του Πανθεσσαλικού ήταν μάλλον δύσκολο να δούμε καλό ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε σχεδόν τίποτα. Δύο αγχωμένες ομάδες που δεν έπαιρναν ρίσκα και ταλαιπωρούσαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου. Σκέτη απογοήτευση. Ένα πρώτο ημίχρονο που προκάλεσε υπνηλία. Ούτε το δεύτερο ημίχρονο ήταν για να καθίσεις να το δεις. Με τόσες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο ήταν περίπου βέβαιο τι θα συμβεί στο δεύτερο. Και συνέβη. Ο Άρης που και πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαμόρα, έδωσε μάχη να οδηγήσει το ματς στην παράταση μετά την απερισκεψία του Ζουλ. Δεν τα κατάφερε διότι ο Μπερνάρ άφησε έξυπνα στον Χουάνκαρ και αυτός βρήκε τον Βαγιαννίδη που λύτρωσε τους συμπαίκτες του. Ο Παναθηναϊκός έσωσε τη χρονιά ως κυπελλούχος και θα παίξει στην Ευρώπη. Κάτι είναι και αυτό για μία ομάδα που και χθες το βράδυ έδειξε την αγωνιστική δυσανεξία της. Ο Άρης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια και αβέβαιο μέλλον.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News