Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, το προφίλ του νέου προπονητή και ο Κόντης!

Παναθηναϊκός-Άρης: Χαμός στη Λεωφόρο Αλέξανδρος από οπαδούς

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας καθώς νίκησε τον Άρη με 1-0 στον τελικό και εξασφάλισε το καλό εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν.

Πλέον οι άνθρωποι του Συλλόγου θα ασχοληθούν με την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό η οποία θα έχει πολλές αλλαγές.

Αρχικά, αρκετοί παίκτες του ρόστερ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν όπως οι Χουάνκαρ, Ζέκα, Μπερνάρ, Ούγκο, Παλάσιος ενώ αρκετοί ακόμα βρίσκονται στον αέρα.

Από κει και πέρα το μεγάλο βάρος φυσικά θα πέσει στην επιλογή του νέου προπονητή που θα γίνει.

Οι πράσινοι θα φέρουν στην Ελλάδα έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, ξένος με παρουσία σε μεγάλα πρωταθλήματα, έμπειρος αλλά όχι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας όπως ο Τερίμ.

Έχει γίνει προεργασία για τον καινούργιο προπονητή όμως τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο.

Πάντως όλα δείχνουν ότι μέχρι την πρώτη βδομάδα του Ιούνη, o Παναθηναϊκός θα έχει πάρει προπονητή.

Όσον αφορά τον Χρήστο Κόντη, ο Έλληνας κόουτς ανέλαβε ένα βαρύ φορτίο και το έφερε εις πέρας, έχει κερδίσει πολλά credit αλλά θέλει να είναι πρώτος προπονητής και έκανε καλή δουλειά και στον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός θα του προτείνει να μείνει στο τιμ του νέου προπονητή να έρθει. Ακόμα ο Αλαφούζος θέλει να φέρει ανθρώπους κοντά του που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε ανάλογες περιπτώσεις.

Έχει γίνει προεργασία για τον καινούργιο προπονητή όμως τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο, μέχρι την πρώτη βδομάδα του Ιούνη μέχρι να πάμε στο Euro o Παναθηναϊκός θα έχει πάρει προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News