Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός στον τελικό με Αρη

Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός στον τελικό με Αρη

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον τελικό Κυπέλλου με τον Αρη!

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη «μάχη» (25/5, 20:30) με τους «κίτρινους» στο Πανθεσσαλικό με έπαθλο το Κύπελλο Betsson ολοκληρώθηε στον Βόλο.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, υπάρχει ένα ερωτηματικό. Το αν θα αγωνιστεί βασικός στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε για αυτό το ματς ζει και αναπνέει εδώ και καιρό. Διαφορετικά θα ξεκινήσει ο Γερεμέγεφ και το πιθανότερο σενάριο είναι οι υπόλοιποι 10 να είναι εκείνοι του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού κάτω απ’ τα δοκάρια ο Ντραγκόφσκι αντί του Λοντίγκιν.

Ειδικότερα, προβάδισμα για την ενδεκάδα του Χρήστου Κόντη έχουν οι:

Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Αράο με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας στη μεσαία γραμμή. Μπερνάρντ και Μαντσίνι στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News