Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Πονοκέφαλος για δύο θέσεις

Άντερλεχτ και Κοπεγχάγη στη Λεωφόρο για συγκεκριμένους παίκτες!

Το Τριφύλλι είναι ήδη στον Βόλο, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον πολυαναμενόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αύριο πάει να «σώσει» τη χρονιά με την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Χρήστος Κόντης θα ανακατέψει την τράπουλα και θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας και στη συνέχεια για τη βασική ενδεκάδα που θα παρουσιάσει στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό στα ενδότερα του Παναθηναϊκού αν τελικά θα αγωνιστεί ως βασικός ο Φώτης Ιωαννίδης, που όπως αποκαλύφθηκε, ζήτησε να παίξει έχοντας τεράστια δίψα για το εν λόγω ματς.

Εν συνεχεία, πιθανώς η ενδεκάδα να είναι πάνω – κάτω παρόμοια όπως αυτή στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Ίσως αγωνιστεί ο Ντραγκόφσκι στη θέση του Λοντίγκιν, αλλά και οι δύο έχουν χαρίσει προκρίσεις, φέτος, στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News