Παναθηναϊκός: Εκπλήξεις στην αποστολή του τελικού

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Το παιχνίδι με την ΑΕΚ να τον πάει στο +2

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Τριφυλλιού ενόψει του κρίσιμου τελικού με τον Άρη, με το προπονητικό staff να έχει κυκλώσει τα ονόματα που θα απαρτίζουν την «πράσινη» αποστολή.

Το Τριφύλλι ταξίδεψε στο Βόλο με 29 παίκτες και από αυτούς ο Χρήστος Κόντης θα επιλέξει 20 οι οποίοι θα αποτελέσουν την τελική αποστολή ενόψει του τελικού του Σαββάτου.

Οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Μπαρτ Σένκεφελντ αναμένεται να είναι στην αποστολή παρότι δεν βρισκόταν στα πλάνα της ομάδας τους τελευταίους μήνες, αφού έχει τεράστια δίψα να αποδείξουν πράγματα.

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις για τον εξής απλό λόγο: Βάσει του κανονισμού θα πρέπει να συμπεριληφθούν δύο παίκτες κάτω των 19 ετών και συνεπώς θα μείνουν κάποιοι βασικοί εκτός.

Σε κάθε περίπτωση, το Τριφύλλι πάει «πάνοπλο» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να «σώσει» τη χρονιά, με την κατάκτηση του τίτλου που τον οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Europa League της σεζόν 2024-25.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News