Παναθηναϊκός: Θέλουν να δώσουν... απαντήσεις Αϊτόρ - Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Θέλουν να δώσουν... απαντήσεις Αϊτόρ - Σένκεφελντ

Το Τριφύλλι κοντράρεται με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο (25/05, 20:30) για τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας και συνάμα το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο του UEFA Europa League.

Είναι γνωστό ότι με την απόλυση του Φατίχ Τερίμ και την έλευση του Χρήστου Κόντη στην τεχνική ηγεσία, το κλίμα έχει συσπειρωθεί και οι «κομμένοι» του Τούρκου έχουν επιστρέψει στην κανονικότητά τους.

Από εκεί και πέρα, οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Μπαρτ Σένκεφελντ έχουν προσπαθήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι στο πλάνο του προπονητή να αγωνιστούν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν πάθος και διάθεση να αποδείξουν, εκ νέου, πράγματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News