Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Κόντης - Μην γίνει το ίδιο λάθος

Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Κόντης - Μην γίνει το ίδιο λάθος

«Άστραψε και βρόντηξε» ο προπονητής του Τριφυλλιού στην προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, ζητώντας να μην επαναληφθεί το ίδιο -τραγικό- λάθος.

Στο ντέρμπι αιωνίων ο Παναθηναϊκός για 60 λεπτά ήταν κυρίαρχος αφανίζοντας τον Ολυμπιακό από το γήπεδο και παίρνοντας «κεφάλι στο σκορ» με 2-0.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «Πράσινους» που έπειτα έχασαν τη συγκέντρωσή τους στο παιχνίδι και απώλεσαν το προβάδισμα, με το αποτέλεσμα να είναι η ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του ματς και απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Όπως είναι λογικό, η συγκέντρωση αποτελεί «το α και το ω» στα ντέρμπι και ειδικότερα σε έναν τελικό, όπως αυτός κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Κατά συνέπεια, ο Χρήστος Κόντης δικαιολογημένα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να σταθούν αντάξιοι των δυνατοτήτων τους και να μην ξαναχαρίσουν την προσπάθεια που χτίζουν με κόπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News