Παναθηναϊκός: Πολλά τα λάθη, αλλά...

Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία και η τελική θέση στη Superleague

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ακριβά όλα τα λάθη της άμυνας του.

Αυτή την φορά δεν βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ αλλά το φοβερό είναι πως ούτε προβάδισμα δύο τερμάτων δεν μπόρεσε να κρατήσει.

Λειτούργησε άναρχα μετά τις αλλαγές που έκανε ο Κόντης, ο αντίπαλος κατάφερε σταθερά να κερδίζει μέτρα, να κλέβει μπάλες, να μένει ψηλά και να εγκλωβίζει τον αντίπαλο του. Για 60 λεπτά ωστόσο υπήρχε μία πρόοδος.

Ξέρουμε πως δεν αρέσει στον κόσμο της ομάδας αυτό που διαβάζει, καθώς αυτόματα αντιλαμβάνεται, πως δεν αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, σαν ομάδα του πραγματικού του μεγέθους.

Θυμόμαστε όμως τα προηγούμενα του παιχνίδια, τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα και την δυσκολία, που είχε να κερδίσει μέτρα, δίχως να χάσει την αμυντική συνοχή και δεν μπορούμε να μην χειροκροτήσουμε το γεγονός πως πίεσε πολύ για 60 λεπτά τον αιώνιο και σε αυτό το διάστημα δέχτηκε ελάχιστες φάσεις.

Οδήγησε τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι μισό γηπέδου, κέρδιζε με μεγάλη ευκολία την μπάλα, ασφαλώς κι έλλειψε η σωστή τελική επιλογή για να πετύχει κι άλλα γκολ.

Πρέπει να έχεις ποιότητα, τύχη για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις ομάδα που αμύνεται μαζικά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ρέντα, ενώ του έλειψε πολύ και ο Φώτης Ιωαννίδης που όμως θα είναι ΟΚ για τον τελικό του κυπέλλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News