Τραγικός ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό - Αποχαιρέτησε την Super League 2

Τραγικός ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό - Αποχαιρέτησε την Super League 2

O Παναθηναϊκός Β έκανε μια ακόμα κακή εμφάνιση αυτή την φορά κόντρα στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 1-4 από τον Ολυμπιακό Β στη Λεωφόρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Όταν, από εκτέλεση… πλαγίου προς τα πίσω, του Μαρτίνη προς τον Καρακασίδη, ο Μπα μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, για το 0-1!

Με το «τριφύλλι» να απαντάει με το ίδιο… νόμισμα, καθώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Τανούλης έκανε λάθος γύρισμα στον Μπότη, με τον Καλοσκάμη που… καραδοκούσε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Ο Ολυμπιακός Β πήρε εκ νέου το προβάδισμα στην επανάληψη, εξίσου νωρίς, με την εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα από τα δεξιά και τον Μπα να πηδάει ανάμεσα σε Σιδερά-Φουρτάδο, κάνοντας με κεφαλιά το 1-2, στο 50ο λεπτό.

Μάλιστα, δύο λεπτά μετά, ξανά ο Μπα έκλεψε την μπάλα μετά το λάθος του Καραμπά, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Σαπουντζή και εκείνος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καρακασίδη, πετυχαίνοντας το 1-3…

Ενώ από μια ακόμα κακή αμυντική λειτουργία των παικτών του Παναθηναϊκού Β, ο Μπα έφυγε στην κόντρα, ανατράπηκε από τον Καρακασίδη στο 73’ και δύο λεπτά αργότερα, με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι έκανε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 1-4!

Υπενθυμίζουμε ότι αμφότερες οι δεύτερες ομάδες των «αιώνιων» είχαν ήδη υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα απλώς οριστικοποίησε την βαθμολογική τους κατάταξη.

Με τον Ολυμπιακό Β να τερματίζει στην τέταρτη θέση του «μίνι-πρωταθλήματος» και τον Παναθηναϊκό Β να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του ως ουραγός, έχοντας 23 και 20 βαθμούς αντίστοιχα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News