Σπαλιάρας: «Ας πάρει ο Άρης το Κύπελλο, έχει 50 χρόνια»

Σπαλιάρας: «Ας πάρει ο Άρης το Κύπελλο, έχει 50 χρόνια»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, με αφορμή την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας όλες τις αθλητικές οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν οι Ελληνικές ομάδες.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Ζούμε μεγάλες στιγμές για τον Ελληνικό αθλητισμό φέτος. Βλέπουμε τον Δικέφαλο να σηκώνει κούπες, να πούμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το μάγκικο πρωτάθλημα. Το άξιζε πέρα για πέρα! Αν και Παναθηναϊκός πολύ το χάρηκα.

Είναι ωραίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο τα πρωταθλήματα να έρχονται και Θεσσαλονίκη.

Φυσικά θέλω να πάρουμε το Κύπελλο αλλά και ο Άρης να το πάρει, αφού έχει να πάρει και 50 χρόνια ένα Κύπελλο, νομίζω ότι θα είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να το βλέπουμε μόνο οπαδικά.

Να πούμε και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, στον τελικό με την Φιορεντίνα, και μακάρι να κερδίσει κάτι από αυτό!

Ασχολούμαι από μικρός με τον αθλητισμό, ήμουν και στην γυμναστική ακαδημία. Όμως είμαι μπασκετικός, έχω παίξει μέχρι και Α2. Γενικά έχω μεγαλώσει μέσα στον αθλητισμό, είναι τρόπος ζωής και το έχω αγαπήσει».

Ακούστε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News