Παναθηναϊκός: Η ομιλία Κόντη στους παίκτες ενόψει Άρη

Παναθηναϊκός: Φοβήθηκε τη... ζημιά ο Κόντης στη Λεωφόρο!

Όλα τα βλέμματα στον ποδοσφαιρικό έχουν στραφεί στον πολυαναμενόμενο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, αυτό το Σάββατο (25/05, 20:30), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πριν λίγες ημέρες, κατά την επιστροφή του στην ομάδα, ο Χρήστος Κόντης μιλώντας στην κάμερα δήλωσε αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το τρόπαιο, προσθέτοντας πως θα βοηθήσει πολύ η δουλειά που θα γίνει στις προπονήσεις μέχρι τη μέρα που θα φτάσουμε στον τελικό.

Στις ομιλίες του προς τους ποδοσφαιριστές, τους τονίζει πως δεν… ξέχασαν το ποδόσφαιρο και πως είναι καλύτερη ομάδα από Άρη ενώ παράλληλα καλούνται να το αποδείξουν στο Πανθεσσαλικό.

Μην ξεχνάμε ότι ο Έλληνας τεχνικός ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Γιοβάνοβιτς και γνωρίζει πολύ καλά τα πάντα γύρω από το ρόστερ της ομάδας, ενώ ήταν μαζί και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας του 2022 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News