Παναθηναϊκός: «Άκυρη» η ρήτρα Ντραγκόφσκι, νέο ποσό αγοράς

Παναθηναϊκός: «Άκυρη» η ρήτρα Ντραγκόφσκι, νέο ποσό αγοράς

Το Τριφύλλι στη συμφωνία που είχε κλείσει με τη Σπέτσια τον Ιανουάριο για τον δανεισμό του Πολωνού, περιείχε οψιόν αγοράς της τάξης των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Il Secolo XIX» από τη Γένοβα o Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι θα μπορούσε να μείνει στον Παναθηναϊκό για ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκατομμυρίου με επέκταση του συμβολαίου του με τη Σπέτσια, ακόμη κι αν το συμβόλαιο περιελάμβανε ρήτρα εξαγοράς 3.5 εκατ. ευρώ.

Οι ιθύνοντες του πράσινου κλαμπ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον πορτιέρο, όντας αυτός που τους χάρισε την μεγαλειώδης πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ και με τις σωτήριες επεμβάσεις του σε κρίσιμα σημεία στο Πρωτάθλημα.

Σε αυτούς τους έξι μήνες ο Πολωνός μέτρησε 16 εμφανίσεις στις εγχώριες διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε έξι περιπτώσεις και δεχόμενος 19 γκολ.

Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «Πρασίνων» αναμένεται να τρέξει η υπόθεση και στο πρώτο δεκαπενταήμερο του Ιουνίου θα έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News