«Στο κόλπο η Λιλ για Ιωαννίδη» - Ποια τα δεδομένα

«Στο κόλπο η Λιλ για Ιωαννίδη» - Ποια τα δεδομένα

Ο βασικός επιθετικός των Γάλλων, Ντέιβιντ, αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι με τους ιθύνοντες του κλαμπ να έχουν στοχεύσει τον φορ του Τριφυλλιού ως τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με το Sportal, η Λιλ έχει δείξει έμπρακτα τον ενδιαφέρον της στον Παναθηναϊκό, ρωτώντας ποια είναι τα «θέλω» τους για να τον παραχωρήσουν άμεσα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως δεν είναι στα πλάνα του να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, με την πρόθεσή του να είναι η ανανέωση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι, οι συζητήσεις για την οποία γίνονται εδώ και αρκετό καιρό.

Οι Γάλλοι γνωρίζουν ότι επρόκειτο για μία δύσκολη υπόθεση με πολλά ερωτηματικά, αλλά ελέω και της πρόκρισής τους στα προκριματικά του UEFA Champions League έχουν τη διάθεση να δαπανήσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τον αποκτήσουν.

Εξελίξεις στην υπόθεση του 24χρονου επιθετικού αναμένονται μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, όταν θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του νέου προπονητή στο πράσινο στρατόπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News