Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την καλοκαιρινή προετοιμασία

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την καλοκαιρινή προετοιμασία

Ποιο το πλάνο για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Τριφυλλιού; Η σεζόν τελειώνει και οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη μέρα.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο (25/05) τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Κυριακή (26/05) οι παίκτες αναχωρούν καθώς ξεκινά η καλοκαιρινή τους άδεια, με τις υποχρεώσεις της ομάδας για τη σεζόν να έχουν και επίσημα ολοκληρωθεί.

Αν οι «Πράσινοι» το προηγούμενο βράδυ έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον τίτλο στο Βόλο, αυτό σημαίνει ότι θα συμμετάσχουν στον β’ προκριματικό του Europa League, με εναρκτήριο αγώνα στις 22 Ιουλίου.

Σε αυτήν την περίπτωση, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20-21 Ιουνίου. Αν πάλι η ομάδα του Χρήστου Κόντη ηττηθεί από τους Θεσσαλονικείς, δεν θα έχει ευρωπαϊκή συμμετοχή για τη σεζόν 2024-25.

Αυτό σημαίνει ότι η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα μετατεθεί, για δέκα ημέρες περίπου, αργότερα, στα τέλη Ιουνίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News