Παναθηναϊκός: Πέντε σίγουρες αποχωρήσεις το καλοκαίρι!

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών από το πράσινο ρόστερ με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, με τα πρώτα ονόματα να έχουν αποκαλυφθεί.

Παναθηναϊκός: Πέντε σίγουρες αποχωρήσεις το καλοκαίρι!

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ανασύνταξης της ομάδας ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ παράλληλα, φυσικά, με την πρόσληψη νέου ελίτ προπονητή που θα αναλάβει το project της επόμενης μέρας.

Ποιοι αποχωρούν σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport…

Ο Μπερνάρ αποχωρεί, οριστικά, από το Τριφύλλι μετά από δύο σεζόν στην Ελλάδα, με το φίνις που έκανε φέτος να μετανιώνει τη διοίκηση που δεν έκανε, έγκαιρα, πρόταση ανανέωσης για να τον κρατήσει.

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στον σύλλογο, ο Χουάνκαρ θα αποτελέσει παρελθόν αφού έχει περάσει την απαγορευτική ηλικία των 34 και με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται, οι «Πράσινοι» θα αναζητήσουν «νέο αίμα».

Οι δανεικοί Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο έχουν ήδη «τελειώσει», δεν υπάρχει καμία ελπίδα παραμονής τους και την επομένη του τελικού με τον Άρη, θα ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για να αποχωρήσουν από την Ελλάδα.

Τέλος, ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και έχει, πλέον, τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει επίσημα οποιαδήποτε συμφωνία επιθυμεί με το νέο του κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr