Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι 2-3 περιπτώσεις προπονητή

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» του νέου προπονητή!

Στο Τριφύλλι η προσοχή έχει στραφεί στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη που κρίνει τίτλο και Ευρώπη, αλλά οι παρασκηνιακές κινήσεις συνεχίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του πράσινου κλαμπ ετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει της επόμενης χρονιάς κλείνοντας μέτωπα και σαρώνοντας την αγορά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε ελίτ προπονητή για να αναλάβει το project της επόμενης μέρας, με τη διοίκηση να έχει δώσει το πράσινο φως για την αποδέσμευση ενός υψηλού ποσού από το μπάτζετ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Κόντης θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα το προσεχές Σάββατο (25/05) και εν συνεχεία, θα παραμείνει ως ο παρτενέρ του νέου τεχνικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «Πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις από Ευρώπη και Λατινική Αμερική, με την τελική απόφαση να αναμένεται να παρθεί μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News