Παναθηναϊκός: «Από το ζενίθ στο ναδίρ» - Οι συνέπειες και η επόμενη μέρα

Παναθηναϊκός: «Από το ζενίθ στο ναδίρ» - Οι συνέπειες και η επόμενη μέρα

Από το ζενίθ στο ναδίρ μέσα σε 12 μήνες και πάλι για τον Παναθηναϊκό, που διέλυσε ότι έχτισε επί 2.5 χρόνια ο Ιβάν, ξεκινώντας και πάλι, το προσεχές καλοκαίρι, από το μηδέν.

Η κατάσταση του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και οι επιπτώσεις μιας πιθανής αποτυχίας στον τελικό του Κυπέλλου μπορεί να είναι σοβαρές για την ομάδα.

Αν η ομάδα δεν καταφέρει να νικήσει τον Άρη το Σάββατο, η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο. Η αποτυχία στον τελικό του Κυπέλλου θα έχει σοβαρές συνέπειες, όχι μόνο για την τρέχουσα σεζόν αλλά και για την επόμενη. Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κλαμπ.

Ο Χρήστος Κόντης προσπαθεί με κάθε τρόπο να διορθώσει την κατάσταση. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο πρέπει να δείξουν ενότητα και αποφασιστικότητα για να αποφύγουν τις καταστροφικές συνέπειες μιας πιθανής ήττας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News