Παναθηναϊκός: Κατόρθωμα Κόντη μέσα σε λίγες μέρες

«Ντεμαράζ» από τον 49χρονο τεχνικό που μέσα σε δύο μέρες κλήθηκε να «σουλουπώσει» το χάος στο πράσινο στρατόπεδο και όπως φάνηκε, τα κατάφερε περίφημα, γυρίζοντας τον διακόπτη.

Παναθηναϊκός: Κατόρθωμα Κόντη μέσα σε λίγες μέρες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε «στα ίσια» τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία έκρινε την τελική θέση στην κατάταξη και φυσικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Χρήστος Κόντης ανακοινώθηκε την Παρασκευή, κάνοντας την ίδια μέρα, την πρώτη του προπόνηση, ενώ την Κυριακή εντυπωσίασε τους πάντες, με την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας που έδειξε η ομάδα του.

Ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν απόλυτα «διαβασμένος» για τον αιώνιο αντίπαλο με μαεστρικό πλάνο, με τις αναγκαστικές αλλαγές να αμαυρώνουν το σχέδιό του, με αποτέλεσμα να δέχεται την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Συμπερασματικά, παρά την, εν τέλει, ισοπαλία με 2-2 και την απώλεια της τρίτης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, άπαντες αναγνωρίζουν την συμβολή του κόουτς στην βελτιωμένη εικόνα του Τριφυλλιού και ανυπομονούν για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr