Παναθηναϊκός: Φοβήθηκε τη… ζημιά ο Κόντης στη Λεωφόρο!

Μέσα σε δύο μέρες ο 49χρονος τεχνικός κλήθηκε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο και να παλέψει κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Φοβήθηκε τη... ζημιά ο Κόντης στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό και στο πρώτο ημίχρονο είχε επιθετική ομοβροντία παίρνοντας και το προβάδισμα στο σκορ στις καθυστερήσεις.

Όλα βαίναν καλώς για το Τριφύλλι, που στο 60′ διπλασίαζε τα τέρματά του με το γκολ του Μπερνάρ και σφράγιζε την θέση που θα του εξασφάλιζε και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Χρήστος Κόντης αναγκάστηκε να προβεί σε αλλαγές με τους Τσέριν, Μπερνάρ και Χουάνκαρ να μην μπορούν να συνεχίσουν και να αποχωρούν από το παιχνίδι.

Η εξέλιξη αυτή άρχισε να στραβώνει τα πράγματα για τους «Πράσινους», που έδωσαν τον απαραίτητο χώρο στους Ερυθρόλευκους να επιστρέψουν στο ματς και να το διεκδικήσουν στα τελευταία λεπτά.

Κατά συνέπεια, το Τριφύλλι ισοφαρίστηκε και «χάρισε» ένα δικό του ματς στον αιώνιο αντίπαλο, ενώ παράλληλα απώλεσε την τρίτη θέση του… γοήτρου και το ευρωπαϊκό εισιτήριο του UEFA Conference League της σεζόν 2024-25.

Exit mobile version