Παναθηναϊκός: Πέρασε εργομετρικά τεστ ο Νίκας
Αντίστροφα μετράει ο Γιώργος Νίκας για την έναρξη της θητείας του στον Παναθηναϊκό.
Ο Λεβαδειακός εξασφάλισε εδώ και καιρό το «εισιτήριο» της ανόδου στη Super League και ο Γιώργος Νίκας ήταν ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της εφετινής πορείας των Βοιωτών προς την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 24χρονος μέσος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Λεβαδειακό ως δανεικός.
Πλέον, οι υποχρεώσεις του είναι με το «τριφύλλι» κι ως εκ τούτου ο παίκτης πέρασε από εργομετρικά τεστ και σε λίγο καιρό θα κάνει προετοιμασία με τους «πράσινους».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΑπό τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας θα εξαρτηθεί εάν ο Νίκας θα παραμείνει στο Κορωπί ή, θα δοθεί και πάλι δανεικός.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ