Κατσουράνης: «Δώρα τα πρώτα δύο γκολ του ΠΑΟΚ – Θα μπορούσε να το σκάψει ο Σπόραρ» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Κατσουράνης: «Δώρα τα πρώτα δύο γκολ του ΠΑΟΚ - Θα μπορούσε να το σκάψει ο Σπόραρ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ο ΠΑΟΚ αξίζει εδώ που έχει φτάσει και να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Θα παίξει ένα ντέρμπι πόλης. Θα ευχηθώ ο Άρης να παίξει το παιχνίδι σε αγωνιστικά πλαίσια.

Έτσι κι αλλιώς, θα παίξει για την ιστορία του. Απλά δεν χρειάζεται να ξεφύγει, γιατί θα γίνει μπουρδ… το παιχνίδι και θα την πληρώσει στον ιστορικό τελικό του Κυπέλλου. 

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που αυτή τη στιγμή και ψυχολογικά και σαν μομέντουμ είναι πίσω από όλους. Τα δύο πρώτα γκολ τα βάζει μόνος του. Το λάθος του Πέρεθ και το πέναλτι του Γέντβαι που δεν χρειαζόταν να γίνει. 

Δεν σώζεται ο Παναθηναϊκός με το Κύπελλο, φαίνεται ότι θα βγει 4ος. Βάσει της εικόνας των ομάδων είναι δύσκολο να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν θυμάμαι πέρσι αν είχε κίνητρο ο Ολυμπιακός που κέρδισε τον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίζεις για την ιστορία σου.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πολύ δίκαια. Ο Παναθηναϊκός μείωσε από το λάθος του Κοτάρσκι, αλλά ρίσκαρε πολύ. Φόρτωσε παίκτες, χάθηκε η ευκαιρία με τον Σπόραρ. Οι Μπερνάρ και Τσέριν ήταν καλοί, ο Μλαντένοβιτς. Ο Κώτσιρας είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού φέτος μαζί με τον Ιωαννίδη.

Μετά το σοκ του 2-1 ο ΠΑΟΚ νικάει δίκαια στο γνωστό του παιχνίδι στη μετάβαση. Τα πρώτα δύο γκολ ήταν ”δώρα”. Δεν είναι μεγάλες οι αποστάσεις αυτών των ομάδων. Η φάση του Σπόραρ για το 1-1 είναι μεγάλη. Ο Κοτάρσκι έκανε μια ωραία απόκρουση. Θα μπορούσε να το σκάψει ο Σπόραρ.

Η βαθμολογία είναι δίκαιη. Δεν άξιζε να χάσει με 4-1 ο Παναθηναϊκός.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version