Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Τερίμ - Ποιο το μέλλον του Τούρκου τεχνικού

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Τερίμ - Ποιο το μέλλον του Τούρκου τεχνικού

Ποια είναι η απόφαση για τον Τούρκο τεχνικό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την τρίτη συνεχόμενη απώλεια σε ντέρμπι;

Η νέα ήττα με 4-1 από τους Θεσσαλονικείς στην Τούμπα έριξαν τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και την τελευταία αγωνιστική το Τριφύλλι επιζητά μόνο νίκη στο ντέρμπι αιωνίων της Λεωφόρου για να πάρει την 3η θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η διοίκηση έχει αποφασίσει να πορευτεί με τον Φατίχ Τερίμ μέχρι και το τέλος της σεζόν και έπειτα θα προχωρήσει σε αλλαγές τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στο ρόστερ της ομάδας.

Ο κόσμος των «Πρασίνων» ζητά την άμεση απομάκρυνση του «Αυτοκράτορα» μετά τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις στα ντέρμπι που οδήγησαν στην απώλεια του πρωταθλήματος.

Η πράσινη αρμάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί στις 19 Μαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλει μόνο νίκη για να αρπάξει την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα που παράλληλα θα δώσει και το εισιτήριο για το UEFA Conference League της επόμενης χρονιάς.

Μην ξεχνάμε, ότι στις 25 Μαΐου έχει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Άρη, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο οποίος πέρα από τον τίτλο δίνει και εισιτήριο για το UEFA Europa League του 2024-25.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News