Άρης Γάτας: «Ο Αλαφούζος πρέπει να στρίψει το κουμπί - Ο μεγάλος κίνδυνος» (vid)

Άρης Γάτας: «Ο Αλαφούζος πρέπει να στρίψει το κουμπί - Ο μεγάλος κίνδυνος» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην Αθλητική Τετάρτη:

«Ο Παναθηναϊκός έχει δύο στροφές, μία με τον Ολυμπιακό και μία με τον Άρη στον τελικό. Ο Παναθηναϊκός έχει καταρρεύσει, έχει χάσει εμφατικά τα τρία τελευταία παιχνίδια που θα τον έφερναν κοντά στο πρωτάθλημα και σήμερα στην Τούμπα που θα τον έφερνε κοντά στην Ευρώπη. 

Επειδή δεν μπορούν να φύγουν όλοι οι παίκτες από την ομάδα, θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Θα πρέπει να φύγει ο προπονητής. Ασχέτως αν ο Τερίμ δε φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, θα πρέπει να φτιάξουν τα αποδυτήρια. Στην Τούμπα και στο ματς με τον Άρη, είναι απόρροια της κατάστασης αυτού που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες.

Αν αυτό του στοιχίσει, είμαστε στο φάσμα αυτό μπροστά. Δεν γίνεται να αλλάξει ο προπονητής σε 2-3 μέρες. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο ο Αλαφούζος να στρίψει το κουμπί, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να φανεί αυτή η χρονιά άκρως καταστροφική. Και το πρωτάθλημα δεν το πήρε και κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News