Μανωλιουδάκης: «Δεδομένα θα φύγει ο Τερίμ» - «Πιέζουν οι συνεργάτες του Αλαφούζου» (vid)

Αντίθετος… στα λεγόμενα του Φατίχ Τερίμ ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Κώστας Μανωλιουδάκης ανέφερε πως ο πράσινος τεχνικός είναι «τελειωμένος» στο Τριφύλλι και θα αποχωρήσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μανωλιουδάκης: «Δεδομένα θα φύγει ο Τερίμ» - «Πιέζουν οι συνεργάτες του Αλαφούζου» (vid)

Τη στιγμή που ο Φατίχ Τερίμ ανέλυσε τα σχέδια του με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιάννη Παπαδημητρίου για την επόμενη σεζόν στη Σ.Τ με τον ΠΑΟΚ, ο «πράσινος» ρεπόρτερ θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Τούρκου προπονητή μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή After του SDNA:

«Το σκορ από τον ΠΑΟΚ είναι βαρύ, αλλά το πιο σημαντικό είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μια ομάδα δεν αλλάζει με ένα κουμπί. Η διοίκηση πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της, για τα αδιανόητα λάθη που έκανε για μένα, για την αλλαγή του προπονητή και τον τρόπο που έγινε.

Ο προπονητής που θα έρθει, θα πρέπει να είναι μεγάλη φυσιογνωμία. Δεν πιστεύω πως θα μείνει στον Παναθηναϊκό τη νέα περίοδο, το θεωρώ δεδομένο. 

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου συμπλήρωσε: «Όλοι οι συνεργάτες του Αλαφούζου ασκούν πιέσεις να αποχωρήσει ο Φατίχ Τερίμ άμεσα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr