ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τέτοια επαναλαμβανόμενα λάθη από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι… σύμπτωση. Κώτσιρας με Λαμία, Χουάνκαρ με ΑΕΚ, Ακαϊντίν με ΑΕΚ, Πέρεθ με ΠΑΟΚ. Προηγήθηκε «τσαφ» και κόκκινη από τον Σένκεφελντ με Κηφισιά στην κανονική διάρκεια.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού μετά τη Λαμία δεν έχουν το «μυαλό» να συγκεντρωθούν στο γήπεδο. Παίζουν σαν… υπνωτισμένοι, δίχως το απαιτούμενο πάθος για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια τον Παναθηναϊκό, παρότι παρακολουθούσε το Τριφύλλι να κυκλοφορεί τη μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Με μια στροφή να απομένει για τη λήξη του πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος» αξίζει περισσότερο από τον καθένα τον τίτλο.

Γιούρι Λοντίγκιν (4/10): Μετά την παραμονή… της Σπέτσια, ο «Ντράγκο» κάθισε πάγκο και ο Λοντίγκιν σημείωσε μια εφιαλτική βραδιά στην Τούμπα.

Γιάννης Κώτσιρας (4/10): Ελάχιστα πράγματα από τον ακραίο μπακ του Τριφυλλιού που θα χρειαζόταν να είναι «παντού» για να αποσοβήσει τους κινδύνους.

Ουίλιαν Αράο (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Αράο που επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας.

Τιν Γέντβαι (4/10): Ο Κροάτης χρεώθηκε ένα αυστηρό πέναλτι στον Σαμάτα (το χέρι του Χουάνκαρ ήταν ξεκάθαρο πέναλτι). Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός σωστά ενεργοποιεί την οψιόν της αγοράς.

Χουάνκαρ (3/10): Ο Ισπανός δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω στο Τριφύλλι, τον… έμαθαν οι αντίπαλοί του και δεν ενισχύει πλέον, ποιοτικά την αριστερή γραμμή. Παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Ρούμπεν Πέρεθ (3/10): Ο Πέρεθ επέστρεψε στην ενδεκάδα και… άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τον ΠΑΟΚ με μια κακή απομάκρυνση της μπάλας που κατέληξε συστημένη στον Κωνσταντέλια.

Άνταμ Τσέριν (4/10): «Χλιαρός» και ο Σλοβένος με ελάχιστη προσφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Τάσος Μπακασέτας (3/10): Άφαντος ο Μπακασέτας, ο οποίος χρειάζεται από δίπλα τον… Φώτη του για να βρίσκει χώρους.

Ντανιέλ Μαντσίνι (3/10): Μια επέλαση του Αργεντινού και μια φοβερή πάσα στον Σπόραρ στο 60′ ήταν ό,τι είδαμε από τον Μαντσίνι στο ματς.

Μπερνάρ Ντουάρτε (6/10): Αν μπορεί να κρατήσει κάτι ο Παναθηναϊκός από την Τούμπα, αυτό ήταν ο Μπερνάρ, διότι ήταν εξ αρχής «γρίφος» η ετοιμότητά του. Ο Βραζιλιάνος νιώθει καλά και θα είναι έτοιμος για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Αντράζ Σπόραρ (2/10): Το… καθιερωμένο του τετ α τετ σπατάλησε ο Σπόραρ. Δεν βλέπω πώς μπορεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά!

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (6/10): Ο Σέρβος ήταν πιο αποφασιστικός από τον Χουάνκαρ και έβγαλε απευθείας ασίστ με το που μπήκε στο γήπεδο στο γκολ του Γερεμέγεφ.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (7/10): Ανταποκρίθηκε ξανά στο ρόλο του ο Σουηδός. Σκόραρε και πάλι σε ντέρμπι. Δικαίως τον ρωτούν στους δρόμους γιατί δεν παίζει παραπάνω.

Γιώργος Βαγιαννίδης (4/10): Δεν έγινε αισθητή η παρουσία του στο γήπεδο.

Τόνι Βιλένα (-): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, πάντως, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο γκολ.

Δημήτρης Λημνιός (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News