Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τους δανεικούς που επιστρέφουν

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τους δανεικούς που επιστρέφουν

Κάποιοι παίκτες δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν χρόνο στον Παναθηναϊκό και δόθηκαν δανεικοί ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Το φετινό καλοκαίρι αρκετοί από αυτούς τους δανεισμούς τελειώνουν και οι πράσινοι θα πρέπει να κλείσουν αυτές τις υποθέσεις.

Ο λόγος για τις υποθέσεις των Λάζλο Κλέινχεϊσλερ, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ και Ζονάς Τορό.

Αρχικά, ο Κλέινχεϊσλερ έχει δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Χάιντουκ Σπλιτ η οποία δεν διατηρεί οψιόν αγοράς με τον παίκτη να αναμένεται να γυρίσει στο Τριφύλλι.

Δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Ένις Τσόκαϊ ο οποίος αγωνίζεται στην Όσιγιε με την ομάδα της Κροατίας να διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους ενός εκατ. ευρώ.

Το αν οι Κροάτες κάνουν χρήση της οψιόν παραμένει άγνωστο και εφόσον δεν γίνει αυτός τότε ο παίκτης θα γυρίσει στο Κορωπί.

Βέβαια, για τις δυο παραπάνω περιπτώσεις αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δυο παίκτες θα βρεθούν στο Euro 2024, ο Κλέινχεϊσλερ με την Ουγγαρία και ο Τσόκαϊ με την Αλβανία.

Άρα, η αξία τους θα τονωθεί, αφού το Euro λειτουργεί σαν διαφήμιση για όλους τους διεθνείς.

Από και και πέρα, ο Αλέξις Τρουιγιέ επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Βόλο με τις πιθανότητες πάντως να παραμείνει στο Τριφύλλι να είναι μηδαμινές, κάτι για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο ατζέντης του Γάλλου.

Τέλος, στη ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Ζονάς Τορό ο οποίος παίζει δανεικός στη Μποταφόγκο χωρίς να έχει καταφέρει να καθιερωθεί.

Ακόμα, φαίνεται πως η Ατλέτικο Παραναένσε έχει μιλήσει με τον Τορό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Δείτε παρακάτω:

Mένει να δούμε ποιο θα είναι τελικά το μέλλον των 4 ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News