Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εκεί είναι ευάλωτος και τα δίνει όλα!

Αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός φέτος πήρε ελάχιστα πράγματα από τα εξτρέμ του αν εξαιρέσουμε το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν του Μπερνάρ.

Γιοβάνοβιτς: «Είναι μια δύσκολη περίοδος...» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν καθώς ήδη έχει υπογράψει στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Η υπόθεση του Παλάσιος είναι ακόμα ανοικτή όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά με το παίκτη να βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο παρά στην παραμονή αυτή την στιγμή.

Ο Βέρμπιτς δεν κατάφερε ούτε φέτος να προσφέρει τα πράγματα που όλοι περίμεναν και θα αποτελέσει παρελθόν.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Μαντσίνι ο οποίος ήρθε στον Παναθηναϊκό με εξαιρετικές προδιαγραφές όμως δεν κατάφερε πολλά πράγματα.

Ακόμα, ο Λημνιός είναι ένα πρότζεκτ στο πλαίσιο της ελληνοποίησης όμως ούτε αυτός είναι δεδομένο πως θα παραμείνει.

Όλα θα εξαρτηθούν και από τον νέο προπονητή που θα έρθει με το μόνο σίγουρο να είναι ότι οι πράσινοι θα χρειαστούν μεγάλη ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ.

Γι’αυτό άλλωστε υπάρχει και η θέληση από την ομάδα να δώσει αρκετά χρήματα με σκοπό να έρθουν ποιοτικοί παίκτες οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά.

Όσον αφορά την επίθεση όλα θα εξαρτηθούν από τον Ιωαννίδη, αν παραμείνει τότε αυτός θα είναι ο βασικός φορ με τον Σπόραρ να είναι η αλλαγή του.

Αν όμως τελικά αποχωρήσει τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βγει στην αγορά για να αποκτήσει ένα φορ από το πάνω ράφι.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr