Παναθηναϊκός-Europa League: Το πιθανό γκρουπ δυναμικότητας και το «βουνό»

Παναθηναϊκός - Ρεν 1-2: Τα highlights από την ήττα στην Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός πρωταθλήματος και πλέον θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας για να πάρει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο το οποίο οδηγεί στο Europa League.

Aν συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στο Europa League και πιθανότατα θα εκκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Ιστοσελίδα που ασχολείται με το football ranking, κατέγραψε τις ομάδες που πιθανότατα θα συμμετάσχουν στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο 4ο Pot.

Αυτό σημαίνει ότι το Τριφύλλι αρχικά θα χρειαστεί να δώσει – μίνιμουμ – τρεις προκριματικούς γύρους και εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη νέα μορφή του Europa League (36 ομάδες σε μορφή πρωταθλήματος), τότε θα αντιμετωπίσει πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News