Παναθηναϊκός - Άρης: Στέλνουν... γυναίκα διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Παναθηναϊκός - Άρης: Στέλνουν... γυναίκα διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Η έμπειρη Γαλλίδα ρέφερι, Στεφανί Φραπάρ, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να διευθύνουν τον τελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός – Άρης διαιτητές.

Το όνομα της Στεφανί Φραπάρ «παίζει» δυνατά στους υποψήφους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Σύμφωνα με το «dikisports», η λύση του Τάσου Σιδηρόπουλου αρχίζει να απομακρύνεται και η ΕΠΟ τείνει προς την πολύπειρη Γαλλίδα διαιτητή.

Ο λόγος είναι ότι η ΚΕΔ επιθυμεί τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι των playoffs ανάμεσα σε Λαμία και Άρη.Κάπως έτσι, η 41χρονη Φραπάρ είναι η επικρατέστερη για να σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι του «Πανθεσσαλικού».

Αν τελικά το όνομά της επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για ιστορικό γεγονός καθώς για πρώτη φορά στη χώρα μας θα σφυρίξει τελικό γυναίκα διαιτητής.

Η Φραπάρ έχει κερδίσει ρόλο στη «Ligue 1» από το 2019. Έκτοτε έγινε επίσης η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα ανδρών, όταν ανέλαβε την ευθύνη του Λίβερπουλ – Τσέλσι στο UEFA Super Cup της ίδιας χρονιάς, ενώ το 2020 ανέλαβε τον πρώτο της αγώνα Champions League ανδρών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News