Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αντίστροφη μέτρηση με Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για Ντραγκόφσκι ελέω... EURO!

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της με την πράσινη ΠΑΕ να καλείται να προλάβει τις εξελίξεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις υποχρεώσεις του κλαμπ.

Ναυαρχίδα σε αυτές, θεωρείται η παραμονή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό, με άπαντες στον σύλλογο να έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα συνεισφορά του στην ομάδα.

Ο Πολωνός γκολκίπερ κατάφερε να σώσει το Τριφύλλι σε αρκετά σημεία του δεύτερου μισού της σεζόν, με αποκορύφωμα το σόου με τις αποκρούσεις του στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι ιθύνοντες έχουν αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με τη Σπέτσια και προσπαθούν να επιτευχθεί συμφωνία ούτως ώστε να αποτελέσει τον «κέρβερο» των γκολ-ποστ και για τα επόμενα χρόνια.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις «δίνουν και παίρνουν» στους πράσινους και αναμένεται να κορυφωθούν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News