Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι θα γίνει με τον Γεντβάι - Η ρήτρα παραμονής

Γεντβάι: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα...»

Με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν να πλησιάζει σε μερικές μέρες, ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια για την απόφαση της πράσινης ΠΑΕ όσον αφορά τον Κροάτη αμυντικό.

Ο Τιν Γεντβάι άλλαξε το αρχικό, αρνητικό, κλίμα προς το πρόσωπό του εξαιτίας των πρώτων ασταθών του εμφανίσεων με τον Παναθηναϊκό και πλέον θεωρείται βασικός και… αναντικατάστατος.

Έχει καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Τριφυλλιού, έχοντας κάνει συνεχόμενες συμμετοχές με σωτήριες επεμβάσεις που αξίζει να σημειωθούν, με τον δανεισμό του να τελειώνει σε μερικές μέρες και τη διοίκηση να καλείται να αποφασίσει.

Η οψιόν αγοράς του είναι στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ και υπάρχει πρόθεση για διατήρησή του στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Συμπερασματικά, με τις μεταγραφές να βρίσκονται μια ανάσα από το άνοιγμα τους, ο Κροάτης βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην Αθήνα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News