Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Ιωαννίδη για το μέλλον του

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Μυθική σεζόν για τον Έλληνα φορ και ακόμα δεν έχει τελειώσει, με τα ευρωπαϊκά κλαμπ να έχουν κάνει ουρά για να αποσπάσουν την υπογραφή του το προσεχές καλοκαίρι.

Με 23 γκολ, 9 ασίστ σε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή χρονιά με τον Παναθηναϊκό, ήταν δεδομένο ότι θα αποτελέσει στόχος κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να βιάζεται για το επόμενο βήμα του εκτός Ελλάδας καθώς θεωρεί ότι θα του δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για μια ηχηρή «μετακόμιση» σε κλαμπ του εξωτερικού.

Η πράσινη διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει το προσεχές καλοκαίρι, έχοντας ξεκαθαρίσει από την αρχή τη θέση της, αλλά μια πρόταση που θα είναι μη διαπραγματεύσιμη ίσως αλλάξει την απόλυτη στάση και των προαναφερθέντων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News