Σπυρόπουλος: «Ωφελεί γενικότερα ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι πρωταθλητής!»

Σπυρόπουλος: «Ωφελεί γενικότερα ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι πρωταθλητής!»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος έγραψε πως είναι ωφέλιμο για το ποδόσφαιρο, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Αν και προέβλεψε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πρώτος στη βαθμολογία της Superleague πριν τα τελευταία ματς των πλέι οφ, ο Αλέξης Σπυρόπουλος χαρακτήρισε ως «ωφέλιμο» το γεγονός ότι το Τριφύλλι δεν σκαρφάλωσε στην κορυφή!

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Ένα ωφέλιμο Σ-Κ, στη Σούπερ Λιγκ. Το όφελος είναι ότι οριστικά αποτράπηκαν, και επάνω και κάτω, δύο αλλοιώσεις. Δεν επιβίωσε η Κηφισιά, μολονότι της προστέθηκαν +2 βαθμοί από ένα παιγνίδι (με τον Βόλο) που ήρθε 0-0 αλλά το χαρτί έγραψε 3-0.

Και δεν θα είναι πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, μολονότι του προστέθηκαν +2 βαθμοί από ένα παιγνίδι (με τον Ολυμπιακό) που διακόπηκε στο 1-1 αλλά το χαρτί έγραψε 0-3. Οτι ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι πρωταθλητής, ωφελεί γενικότερα.

Θα έκανε πολύ κακό μήνυμα για να διαχυθεί, ότι αποπέμπεις ένα προπονητή, φέρνεις ένα τσαρλατάνο… και αυτό είναι μεγάλη μαγκιά ενός ιδιοκτήτη που ρίσκαρε και, ορίστε, δικαιώθηκε. Ευτυχώς, δεν.»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News