Παναθηναϊκός - Άρης: Τότε θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παναθηναικος - Αρης Live Streaming

Τέλος στα σενάρια θα βάλει από ώρα σε ώρα η ΕΠΟ, αφού θα ανακοινώσει με κάθε επισημότητα το που και πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2023-24.

Παναθηναϊκός και Άρης κοντράρονται στον πολυαναμενόμενο τελικό, του οποίου ο νικητής θα εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ημερομηνία στην οποία τείνει η ομοσπονδία είναι το Σάββατο 25 Μαΐου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Και ενώ υπήρξε η σύγχυση μεταξύ των 18 και 23 Μαΐου, η οριστικοποίηση του προγράμματος της Super League έφερε την τελική απόφαση και για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες όλα δείχνουν ότι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Ελληνικού πρωταθλήματος, με το Τριφύλλι να θέλει απεγνωσμένα τον τίτλο ελέω και του… ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News