Παναθηναϊκός - Άρης 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη.

Εκτός τόπου και χρόνου, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ούτε που κατάλαβαν τη «χρυσή» ευκαιρία στη Λεωφόρο.

Ο Φατίχ Τερίμ πήρε βιαστικές αποφάσεις, αφαίρεσε τα χαφ και «φόρτωσε» με επιθετικούς από πολύ νωρίς, την αντίπαλη περιοχή και κάπως έτσι, ο Άρης δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα, «τελείωσε» το Τριφύλλι από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Superleague.

Πλέον τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα έχουν χαρακτήρα καθαρά γοήτρου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη σε περίπου ένα μήνα από τώρα.

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι (6/10): Ο Πολωνός γκολκίπερ αιφνιδιάστηκε στην κεφαλιά του Ζαμόρα, υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος λίγο αργότερα που θα μπορούσε να βάλει τίτλους τέλους στο ματς με τη συμπλήρωση 20′.

Γιάννης Κώτσιρας (6/10): Δεν κατάφερε πολλά πράγμα στο γήπεδο ο Κώτσιρας. Δεν ήταν αρνητικός , έδωσε τις δικές του μάχες αλλά δεν πέτυχε κάτι αξιοσημείωτο στο μισό του Άρη.

Βίτορ Ούγκο (5/10): Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα και είχε κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις στο παιχνίδι με κυριότερη εκείνη στο λάθος του «Ντράγκο». Στη φάση του γκολ θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερη θέση.

Ουίλιαν Αράο (5/10): Ο Αράο δεν έκανε ούτε εκείνος τη διαφορά στο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό σε ένα σχήμα με τους Βιλένα-Τσέριν μπροστά του.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (3/10): Κακή εμφάνιση από τον Σέρβο μπακ, ο οποίος δεν έκανε καλές σέντρες και γενικότερα δεν συνεισέφερε στην επίθεση των πρασίνων.

Τόνι Βιλένα (3/10): Κακή η εικόνα του Ολλανδού που πήρε φανέλα βασικού στο χώρο του κέντρου και δεν αναβάθμισε τη μεσαία γραμμή.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (6/10): Ο Σλοβένος σημείωσε μια καλή στιγμή στο πρώτο τέταρτο, κατά τα άλλα, δεν έπιασε μεγάλη απόδοση στο παιχνίδι.

Τάσος Μπακασέτας (3/10): Μια εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα που απομάκρυνε με τις γροθιές ο Κουέστα, ήταν αυτό που «έμεινε» από την εμφάνιση του «Μπάκα» στη Λεωφόρο.

Δημήτρης Λημνιός (2/10): Δεν έγινε αισθητός στην άμυνα του Άρη και δίκαια αντικαταστάθηκε.

Μπένιαμιν Βέρμπιτς (7/10): Ο Βέρμπιτς ήταν ο μόνιμος μπελάς των αμυνόμενων του Άρη. Υπάρχει ερωτηματικό για τον λόγο που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, διότι αποτέλεσε στο πρώτο μέρος τον πιο ζωηρό ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.

Φώτης Ιωαννίδης (3/10): Μακράν η χειρότερη εμφάνιση της σεζόν για τον Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ έκανε κι αυτός «κοιλιά» στα δύο κρισιμότερα παιχνίδια.

Άντραζ Σπόραρ (2/10): Σπατάλησε τη χρυσή ευκαιρία ισοφάρισης όταν βρέθηκε σε θέση βολής από κοντινή απόσταση μπροστά στον Κουέστα.

Άλεξ Γερεμέγεφ (3/10): Ούτε ο Σουηδός απείλησε την αντίπαλη εστία.

Ντανιέλ Μαντσίνι (3/10): Ο Αργεντινός πήρε την ευκαιρία του και πέραν της φάσης του Σπόραρ, η οποία προήλθε από δική του δημιουργία, δεν έκανε τίποτε αξιόλογο στο ματς, ενώ οι περισσότερες ενέργειές του ήταν επιπόλαιες.

Φιλίπ Τζούρισιτς (6/10): Ίσως, η μοναδική αλλαγή από την οποία «κέρδισε» πράγματα ο Τερίμ. Ο Σέρβος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας σε ένα διάστημα, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ήταν κομμένος στα δύο στο γήπεδο μετά την αποχώρηση των Τσέριν-Βιλένα από την 11άδα.

Γιώργος Βαγιαννίδης (3/10): Δεν πρόσφερε κάτι διαφορετικό ο νεαρός μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News