Ραπτόπουλος: «Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε - Αυτοί με απογοήτευσαν από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ραπτόπουλος: «Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε - Αυτοί με απογοήτευσαν από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος παρέθεσε τις απόψεις του σχετικά με το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε την Ανάσταση του Λαζάρου, πιο μπροστά από το Χριστιανικό Ορθόδοξο Πάσχα. Τέτοια ΑΕΚ φέτος δεν την είδα, είναι μια ΑΕΚ από πέρσι. Οφείλω να παραδεχτώ ότι μεταμορφώθηκαν οι παίκτες της από σκαντζόχοιροι σε λιοντάρια.

Ο Ινδιάνος πρόσεξε πολύ το κέντρο του, με τον Σιμάνσκι και τον Γιόνσον, και η έκπληξη ήταν ο Αραούχο. Ο Ελίασον είναι ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ όλη αυτή τη σεζόν.

Βρήκε ο Μπερνάρ να τραυματιστεί στο χειρότερο ματς που μπορούσε. Εκείνο το οποίο είδα τρομερά, είναι ότι παίξανε πάνω στον Μπακασέτα και στον Ιωαννίδη πάρα πολύ καλά. Ο Σιμάνσκι αναστήθηκε σαν τον Λάζαρο, τον έκανε… Μπακασετάκια. Δεν άφησαν ποτέ μέτωπο τον Μπακασέτα και τον Ιωαννίδη οι δύο στόπερ. 

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε από την αρχή με δέκα παίκτες καθώς βγήκε ο Λημνιός έξω-αριστερά και ο Παλάσιος ήταν πολύ κακός, κάποιοι μπορεί να τον πουν και ύποπτο, γιατί ακούγεται ότι μπορεί να τον χτυπήσει η ΑΕΚ. Το χειρότερό του παιχνίδι έκανε επίσης, ο Τσέριν. Ο Ακαϊντίν έκανε το λάθος, ο Χουανκάρ δεν υπήρχε. Ο Παναθηναϊκός μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι soft, ενώ η ΑΕΚ ήταν μαχητική, δυναμική.

Δεν με απογοήτευσε ο Ιωαννίδης με τον Μπακασέτα, αλλά ο Παλάσιος, ο Λημνιός, ο Τσέριν. Μετά είδαμε το 3-5-2 , ο Βιλένα όλο τον χρόνο δεν ακούμπησε μπάλα, χθες πέρασε όλο το παιχνίδι από τα πόδια του.

Τρία και λίγα ήταν. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Θα τελειώσει στην Τούμπα. Εγώ και με ισοπαλία, την ΑΕΚ θα τη δώσω πρωταθλήτρια την Κυριακή, νομίζω και όλοι οι υπόλοιποι!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News