Παναθηναϊκός: Το «κρίμα» με Μπερνάρ!

Παναθηναϊκός: Ο πραγματικός λόγος που φεύγει ο Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε δίκαια από την ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι ντέρμπι τίτλου της OPAP Arena, με άπαντες να… γεύονται την απουσία του Βραζιλιάνου.

Με την όχι και τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση του Δημήτρη Λημνιού, έγινε κατανοητό από όλους το πόσο διαφορετικό θα παρουσιαζόταν το Τριφύλλι με τον Μπερνάρ στη θέση του.

Κυριολεκτικά, ο Παναθηναϊκός ήταν δύο επίπεδα κάτω χωρίς τον «Μπέρνι» δεχόμενος νωρίς γκολ στην OPAP Arena και μη δημιουργώντας ουσιαστική ευκαιρία για αρκετή ώρα στο παιχνίδι.

Η απουσία του ενίσχυσε το ηθικό των αντιπάλων που εδώ και καιρό λησμονούσαν τις σπουδαίες του εμφανίσεις το τελευταίο τρίμηνο με τη φανέλα των «Πρασίνων».

Ίσως ήταν λάθος η επιλογή να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στην Λαμία, εκεί όπου ήρθε και η ενόχληση, με την οποία αποχώρησε ως τραυματίας μόλις στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News