Τερίμ: «Δεν χάσαμε τα πάντα παρά την ήττα» - Νέες «βολές» για τη διαιτησία στη συν. Τύπου

Τερίμ: «Αξίζαμε να χάσουμε - Μόνος ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τα playoffs της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ , στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ΑΕΚΠαναθηναϊκός:

Τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε έτσι: 
Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Παίξανε καλά, άξιζαν τη νίκη σήμερα. Δεν παίξαμε καλά, μόλις δεχτήκαμε νωρίς το γκολ, χάλασε η ισορροπία μας. Όσο περνούσε η ώρα, συνεχίσαμε να παίζουμε χειρότερα. Το μόνο που μπορούμε να συζητήσουμε είναι αν είχε δοθεί το πέναλτι στον Κώτσιρα, μήπως θα μπορούσαμε να μπούμε μέσα στο παιχνίδι. Μάλλον οι διαιτητές είναι λίγο περίεργοι σε αυτό το γήπεδο όποτε έρχονται. Κι αυτός ο διαιτητής μάλλον δεν έχει πολλή ποιότητα. Αυτό δεν αλλάζει ότι η ΑΕΚ άξιζε σήμερα τη νίκη, έπαιξε καλύτερα. Άσχετα από αυτό το λέω. Όταν περιγράφουμε το παιχνίδι, δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Αν είχε γίνει το 1-1 με το πέναλτι, θα μπορούσαμε να πούμε άλλα πράγματα. Κάναμε πιο εύκολα τα πράγματα για τον αντίπαλο, τους δώσαμε αρκετό χώρο, στο κέντρο τους δώσαμε αρκετές μπάλες. Μπορεί με μία ισοπαλία ή νίκη να μας είχε αλλάξει εντελώς η θέση. Στο τέλος χάσαμε τον αγώνα και δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Δεν παίξαμε καλά. 

Πόσο θεωρεί ότι έχει επηρεαστεί η βαθμολογία από τη διαιτησία: 
Τώρα εσείς μας ρωτάτε κι εμείς λέμε για το παιχνίδι. Ως ρεπόρτερ εσείς έχετε δίκιο να μας πείτε αν παίξαμε καλά ή όχι. Ο μοναδικός που δεν επηρεάζεται και δεν τον νοιάζει είναι ο διαιτητής. Εμείς σήμερα που χάσαμε, δεν έγινε από το πέναλτι. Ούτε το VAR δεν είπε τίποτα, δεν το κάλεσε. Και μετά έρχεσαι και μας δίνεις κίτρινη κάρτα και μας λες πως δεν σε σεβόμαστε. Πώς θες να σε σεβόμαστε. Και να σκοράραμε με το πέναλτι, πάλι μπορεί να είχαμε χάσει. Ένα πέναλτι που είναι τόσο προφανές, δεν υπάρχει λόγος να φέρνουμε διαιτητή από τη Γαλλία και να ξοδεύουμε λεφτά γι’ αυτό. 

Αν θεωρεί ότι έχει χαθεί το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό: 
Μέχρι να γίνει το τελευταίο σφύριγμα, δεν έχουμε σκοπό να τα παρατήσουμε. Αν έχουμε πιθανότητες, θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Μπορεί να ηττηθήκαμε σήμερα, αλλά δεν χάσαμε τα πάντα. Χάσαμε απλά ένα τεράστιο πλεονέκτημα σήμερα, τουλάχιστον στα χαρτιά. Αλλά όπως βλέπετε τα αποτελέσματα, μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Γι’ αυτό τον λόγο εμείς δεν έχουμε πρόθεση να τα παρατήσουμε, μέχρι το τέλος θα το κυνηγήσουμε. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News