Τερίμ: «Αξίζαμε να χάσουμε - Μόνος ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι»
Διαβάστε τις δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τα playoffs της Super League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά το ΑΕΚ–Παναθηναϊκός:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν να πάρουν τη νίκη. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε την ισορροπία αυτό. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι.
Ήταν η πιο κακή εμφάνιση που έχουμε κάνει από την ημέρα που έχω έρθει. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση του πέναλτι του Κώτσιρα.
Μόνο ο διαιτητής δεν το είδε. Εκτός από αυτό, δεν είμαστε καλοί στο γήπεδο σήμερα. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε. Αξίζαμε να χάσουμε.
Έμειναν τρεις αγώνες. Άμα είχαμε κερδίσει ή φέρναμε ισοπαλία, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, τώρα έγιναν πολύ δύσκολα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα εμείς θα συνεχίσουμε. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Δεν θα πω κάτι άλλο για τον διαιτητή».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σε επαφές για Γκοτσολεϊσβίλι ο Παναθηναϊκός»
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Μισαηλίδη - Η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός: Πότε θα είναι έτοιμος για να παίξει ο Ντέσερς
- Πιθανές εξελίξεις με Βοτανικό: Το σενάριο για αύξηση της χωρητικότητας
- «Κλείνει στην ΑΕΚ παίκτης που ακούστηκε για Παναθηναϊκό»