Παναθηναϊκός: Βαθιά το χέρι στην τσέπη για μεταγραφή εξτρέμ!

Παναθηναϊκός: Βαθιά το χέρι στην τσέπη για μεταγραφή εξτρέμ!

Η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Φατίχ Τερίμ είναι η απόκτηση ενός πολύ ακριβού ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της επίθεσης την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Livesport, η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μπερνάρ έχει μια δεύτερη ανάγνωση: την πρόθεση να ενισχυθεί η επίθεση με έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο.

Είτε μείνει ο Βραζιλιάνος, είτε αναπληρωθεί από έναν εξτρέμ ανάλογης αξίας. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ατλέτικο Μινέιρο «ξέκοψε» τα σενάρια παραμονής του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα SDNA.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση σκοπεύουν να προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να δυναμώσουν το ρόστερ.

Άλλωστε, εκκρεμούν οι συζητήσεις του Τριφυλλιού με τον Παλάσιος, ενώ από τον Φατίχ Τερίμ, θα κριθούν οι υποθέσεις των Βέρμπιτς, Μαντσίνι και Αϊτόρ. Με πιθανή την πώληση ενός εκ των τριών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News