Ενδεκάδες ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Γιοβάνοβιτς: «Είναι μια δύσκολη περίοδος...» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα

Τα τελευταία νέα για τις ενδεκάδες του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Ο νικητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει «άλμα» τίτλου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα μπορούν με νίκες τους να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην πρώτη θέση.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην κορυφή του πίνακα με 72 βαθμούς, ενώ 1 βαθμό πίσω τους βρίσκονται οι «πράσινοι» με 71. Από κοντά και με παιχνίδι λιγότερο βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» με 67 βαθμούς και οι «ερυθρόλευκοι» με 66.

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι το πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του, καθώς τέσσερις ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός) διεκδικούν τον τίτλο με σοβαρές πιθανότητες.

Ενδεκάδες ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Στον Παναθηναϊκό -που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα η αποστολή- μένει θα διαπιστωθεί εάν ο Μπερνάρ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Λαμία, θα καταφέρει να δώσει το «παρών». Για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ εκτός παραμένει ο Σένκεφελντ, που την Τρίτη (23/4) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Ελίασον, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα – Πόνσε, Τσούμπερ.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ – Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας – Λημνιός, Ιωαννίδης, Βέρμπιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News